Save the date: 11-15 augustus 2017, bloemen en fruit centraal tijdens Flowertime, een grandioos floraal evenement in het hartje van Brussel

Flowertime 2017

Het staat u misschien nog vers in het geheugen: de kleurige en kunstige bloementuin van de tweede editie van Flowertime in de zomer van 2015, op de Brusselse Grote Markt en in het Stadhuis. Die was een daverend succes en genoot een grote opkomst gedurende de vier dagen!

Met veel plezier kondigen we u de derde editie aan van dit grootse internationaal planten- en bloemsierkunstevent. Het thema van dit jaar, zal zonder twijfel uw interesse wekken: bloemen en fruit, op en top zomer!

Deze editie vindt plaats van 11 tot 15 augustus 2017, opnieuw op de Grote Markt en in het Stadhuis van Brussel. ’s Avonds kan het grote publiek genieten van de nocturnes in het Stadhuis, met degustaties en feestelijke activiteiten geheel in de sfeer van het evenement.  

Flowertime is een tweejaarlijks initiatief van de stad Brussel en de vzw Bloementapijt, organisator van de bekende Brusselse bloementapijten.

Interesse? Contacteer ons via e-mail: [email protected] of per telefoon: +32 (0)485 82 96 52.

Praktische informatie:

 

Karel Goethals

vzw Bloementapijt

Laure Vandeghinste

Voice Agency

Over Flower Carpet

Het Bloementapijt van Brussel is een tweejaarlijks initiatief van de Stad Brussel en de vzw Bloementapijt van Brussel. Het wordt sinds 1971 georganiseerd en trekt bij elke editie tienduizenden bezoekers naar de Grote Markt van Brussel. Wereldwijd is het uitgegroeid tot dé referentie in zijn soort. Sinds 2013 wordt het Bloementapijt jaarlijks afgewisseld met Flowertime, een prestigieus bloemsierkunstevent in het Stadhuis van Brussel.

Contact

Stadhuis, Grote Markt, 1000 Brussel

+32485829652

[email protected]

www.flowertime.be