Save the date: 11-15 augustus 2017, bloemen en fruit centraal tijdens Flowertime, een grandioos floraal evenement in het hartje van Brussel

Save the date: 11-15 augustus 2017, bloemen en fruit centraal tijdens Flowertime, een grandioos floraal evenement in het hartje van Brussel

Flowertime 2017

Het staat u misschien nog vers in het geheugen: de kleurige en kunstige bloementuin van de tweede editie van Flowertime in de zomer van 2015, op de Brusselse Grote Markt en in het Stadhuis. Die was een daverend succes en genoot een grote opkomst gedurende de vier dagen!

Met veel plezier kondigen we u de derde editie aan van dit grootse internationaal planten- en bloemsierkunstevent. Het thema van dit jaar, zal zonder twijfel uw interesse wekken: bloemen en fruit, op en top zomer!

Deze editie vindt plaats van 11 tot 15 augustus 2017, opnieuw op de Grote Markt en in het Stadhuis van Brussel. ’s Avonds kan het grote publiek genieten van de nocturnes in het Stadhuis, met degustaties en feestelijke activiteiten geheel in de sfeer van het evenement.  

Flowertime is een tweejaarlijks initiatief van de stad Brussel en de vzw Bloementapijt, organisator van de bekende Brusselse bloementapijten.

Interesse? Contacteer ons via e-mail: karel.goethals@flowercarpet.be of per telefoon: +32 (0)485 82 96 52.

Praktische informatie:

 

Contacteer ons
Over Flowertime

Flowertime is een initiatief van de Stad Brussel en de vzw Bloementapijt van Brussel. Dit prestigieuze bloemsierkunstevent in het Brusselse Stadhuis wordt sinds 2013 om de twee jaar georganiseerd, afwisselend met het Bloementapijt op de Grote Markt van Brussel. De artistieke leiding van het evenement is in handen van de wereldbefaamde Floraliƫn.